Recht om vergeten te worden.

Gebruik deze optie als u al uw persoonlijke gegevens van onze webwinkel wilt verwijderen. Hou er rekening mee dat dit proces ook uw account zal verwijderen. U kan daarna niet meer inloggen in uw account of de gegevens en bestellingen raadplegen.

Uw e-mail adres



Hoe werkt dit?
U zal een e-mail ontvangen met een link. Bij het aanklikken van deze link, wordt de aanvraag om uw persoonlijke gegevens te verwijderen aan de winkeleigenaar(s) doorgegeven. Als iets niet verwijderd kan worden, dan zal de data ofwel geanonimiseerd worden of krijgt u een reden voor deze beslissing van de eigenaar(s). Deze link blijft geldig voor 2 uur.